Agenda 2019

CTNET wil graag op regelmatige basis en op een informele manier met relaties in contact zijn. Het past binnen de filosofie van CTNET om laagdrempelig, menselijk en nuchter zaken te doen.

Daarom organiseren we op regelmatige basis bijeenkomsten voor onze (toekomstige) relaties. Sommigen van deze activiteiten zijn op uitnodiging en alle bijeenkomsten zijn kosteloos.

  • 28 maart           CTNET donderdagmiddagborrel (domibo) en tafelvoetbalcompetitie
  • 11 april              Ronde Tafel ICT Outsourcing
  • 23 mei               CTNET domibo (en tafelvoetbalcompetitie)
  • 27 juni               CTNET BBQ en tafelvoetbalcompetitie
  • 11 juli                 CTNET Zomer Relatiedag
  • 29 augustus     CTNET domibo (en tafelvoetbalcompetitie)
  • 31 oktober        CTNET domibo (en tafelvoetbalcompetitie)

De verschillende activiteiten zijn kort toegelicht, met vragen hierover kun je contact opnemen via onze site.

We kijken uit naar jouw komst!

Ronde Tafel ICT Outsourcing

Wat? Ronde Tafel bijeenkomst ICT Outsourcing, inclusief ontbijt en lunch
Waar? Hotel Tjaarda, Koniningin Julianaweg 98, 8453 WH Oranjewoud
Wanneer? 11 april 2019 van 8.00 tot 11.30

Bij onze klanten en in de markt merken we dat ICT Outsourcing een actueel thema is. Maar het brengt ook allerlei dilemma’s en vragen. Wat zijn de voor- en de nadelen? Wat zijn de consequenties voor ons warehousing systeem? Wat betekent dit voor de continuïteit? Worden we niet te afhankelijk? Wat betekent dit voor de toekomstgerichtheid van het platform? Vanaf welke bedrijfsgrootte is het rendabel?

Het zijn dit soort terechte vragen die we van klanten horen. Daarnaast is er een gevoelsmatig risico en vindt men het ongrijpbaar. Het voelt alsof je jouw autosleutels uit handen geeft aan iemand die zegt er goed op te passen…aldus een klant.

CTNET en Brainsquare vullen elkaar optimaal aan in outsourcing en ERP Productie omgevingen. We stellen beiden aantoonbaar klantbelang bovenaan en begrijpen goed wat nodig is in dit soort omgeving. We hebben beiden veel ervaring met dit type omgevingen, werken al geruime tijd met succes samen en zijn gezamenlijk in staat om een hoge flexibiliteit en maatwerk te bieden.

Op 11 april brengen we vakgenoten samen om van gedachte te wisselen over deze vragen. We starten met een wandeling vanaf Hotel Tjaarda, vervolgens ontbijt en ronde tafel in Museum Belvedère en tenslotte wandelen we terug voor de lunch bij Hotel Tjaarda.

Programma

8.00 Ontvangst Tjaarda en wandeling naar Museum Belvedère

8.30 Introductie door dagvoorzitter (Arno Broere) en kort voorstellen deelnemers (+ ontbijt)

8.45 Inleiding thema ICT Outsourcing door CTNET en Brainsquare

9.00 Ronde tafel gesprek, welke voors en tegens zijn er? Welke ervaringen kunnen we delen? Marco de Ronde IT Coordinator van Continental Candy Industries deelt zijn ervaringen.

11.00 Afronding en wandeling naar hotel Tjaarda

11.30 Einde

Marco de Ronde, IT coördinator bij Continental Candy Industries zal vanuit het klantperspectief zijn ervaringen en overwegingen met je delen.

We organiseren deze ochtend omdat we uit ervaring weten dat het plezierig is elkaars zienswijzen te delen, elkaar te inspireren en met vakgenoten onderling te zijn. Bovendien delen we graag onze ervaringen met jou.

Je kunt je aanmelden via e.blaauw@ctnet.nl

CTNET domibo

Wat? CTNET donderdagmiddagborrel
Waar? CTNET, Herenwal 36, Heerenveen
Wanneer? De data voor 2019 zijn 28 maart, 23 mei, 27 juni (met BBQ), 29 augustus en 31 oktober.

CTNET is vier keer per jaar gastheer voor de donderdagmiddagborrel. Deze is open voor al onze relaties en IT’ers die geïnteresseerd zijn. De borrel is een informele bijeenkomst en hieraan zijn geen kosten verbonden. De borrel wordt gecombineerd met de thuiswedstrijden van het CTNET Tafelvoetbalteam.

Tafelvoetbalcompetititie
CTNET is initiatiefnemer van de Heerenveense Bedrijven Tafelvoetbalcompetitie. Tijdens deze competitie nemen teams van Heerenveense bedrijven het tegen elkaar op. De deelnemende bedrijven hebben een eigen Tafelvoetbalteam en een eigen voetbaltafel.

De competitie is open voor maximaal 8 Bedrijven en wordt bij de deelnemende bedrijven georganiseerd. De competitie wordt altijd op donderdagmiddag gespeeld van 16.30 tot 18.30.

Aanmelden voor de voetbalcompetitie kan via j.vanderwerf@ctnet.nl

CTNET Zomer relatiedag

Wat? CTNET Zomer relatiedag
Waar? Elahuizen Friesland
Wanneer? 11 juli 2019

Op 11 juli 2019 organiseren we voor de tweede keer onze zomerrelatiedag. Net als vorig jaar gaan we zeilen en barbecueën op een eiland in de Friese Wateren.
De opzet is informeel en voor onze relaties. Deelname is alleen mogelijk op uitnodiging.

Programma
14.45 Ontvangst
15.30 Aan boord
20.00 Terug aan wal en afsluiting

Meer informatie

Je kunt met een ieder van ons contact opnemen

Stuur ons nu jouw vraag!

Meer informatie