Loading...
Nieuws2018-03-02T15:35:22+00:00

Heerenveen, 10 november 2017

CTNET Automatisering ontvangt FD Gazellen Award 2017
Friese IT dienstverlener één van de snelst groeiende bedrijven van Noord-Nederland

CTNET is dit jaar één van de door het Financiële Dagblad verkozen FD Gazellen in Friesland. De IT dienstverlener uit Heerenveen behoort daarmee tot één van de snelst groeiende bedrijven van Noord-Nederland.

Innovatie is al sinds de oprichting in 2003 één van de pijlers van CTNET. Zo biedt het bedrijf sinds de oprichting in 2003 als één van de eerste IT dienstverleners in Nederland cloudoplossingen voor zowel het groot-, midden als kleinbedrijf. De groei van CTNET zette door toen de focus werd verlegd van kwantiteit naar kwaliteit. Verschillende bedrijfsonderdelen werden afgestoten en de core business kwam centraal te staan: het ondersteunen van bedrijven in het uitbesteden van hun IT omgeving. Met als resultaat een toenemend aantal zeer tevreden klanten, waaronder bekende organisaties als Thialf, gemeente Heerenveen, Friesland Campina en PNB Paribas. Want naast innovatie noemt CTNET de goede relatie met klanten als tweede succesfactor die leidde tot het ontvangen van de FD Gazellen Award 2017.

Kritsiche succesfactor

Steeds vaker is IT voor organisaties de kritische succesfactor om zich blijvend te onderscheiden. CTNET adviseert, ontwerpt, implementeert en beheert IT omgevingen van zowel groot-, midden- als kleinbedrijf. Dit kan in de Cloud, hybride of in het eigen datacenter. Het in huis hebben van specialistische kennis, welke zich in rap tempo (door)ontwikkelt, vraagt om grote investeringen. CTNET vindt het belangrijk om dagelijks het beste te halen uit mensen en middelen; voor en samen met al haar klanten en relaties.

FD Gazellen Award

Op dinsdag 7 november vond de feestelijke uitreiking van de FD Gazellen Awards plaats in theater De Tamboer in Hoogeveen. De awards worden ieder jaar uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Om genomineerd te worden, moet een bedrijf drie jaar achter elkaar 20 procent groeien en financieel gezond zijn.