Heerenveen, 16 november 2018

CTNET Automatisering ontvangt Tweede FD Gazellen Award
IT-dienstverlener behoort opnieuw tot de snelst groeiende bedrijven van Noord-Nederland.

Voor het tweede jaar op rij mag CTNET Automatisering de titel FD Gazelle dragen. Op donderdag 15 november reikte het Financieel Dagblad de awards uit voor de snelst groeiende bedrijven in Noord-Nederland.

Van de zolderkamer naar een bedrijfspand in het centrum van Heerenveen met ruim 15 medewerkers. CTNET is in 15 jaar uitgegroeid tot een belangrijke IT-speler in Noord-Nederland en daarbuiten.

Blik vooruit
Theo Welling, oprichter van CTNET, vindt de FD Gazellen award een mooi compliment, maar is vooral trots op het team waarmee hij werkt. “Wij bijten ons iedere dag vast in de vragen van onze klanten. Wat ons betreft is geen uitdaging te groot.”. De combinatie van technische IT-oplossingen, innovatie en de sterke relatie met klanten zijn volgens Theo belangrijke ingrediënten voor het succes van CTNET. “Daarnaast kijken wij steeds meer vooruit met onze klanten. Waar willen ze naartoe en welke IT-mogelijkheden kunnen hen daarbij ondersteunen? Wij willen het onderste uit de kan halen voor onze klanten.”

Dubbel feest
De FD Gazellen awards voor de regio Noord-Nederland werden donderdag 15 november uitgereikt in het Groninger Forum. De organisatie van de FD Gazellen vierde dit jaar een lustrum: de awards werden voor de vijftiende keer uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Ook CTNET vierde kort geleden haar vijftienjarig bestaan.