Arbo Anders

CTNET is de IT-afdeling op afstand voor Arbo Anders in Joure. Zo host CTNET alle werkplekken. Hierbij zijn veiligheid en privacy belangrijke aandachtstpunten.

Veiligheid voorop

"Twee jaar geleden zijn we overgestapt van een landelijke IT-partner naar CTNET. We hadden behoefte aan een meer persoonlijke en flexibele service. In de verzuimbranche werken we veel met medische gegevens. Privacy en veiligheid zijn dus erg belangrijk in ons vak. CTNET Heerenveen heeft, net als Arbo Anders, een ISO 27001 certificaat. Dat betekent dat we voldoen aan de kwaliteitseisen van informatiebeveiliging. We hebben bijvoorbeeld een eigen digitale omgeving waarin we veilig onze bestanden kunnen opslaan. Inloggen in de kantooromgeving doen we met dubbele verificatie, dat maakt het extra veilig. Ook voor kleinere zaken, bijvoorbeeld de keuze van laptops, kunnen we terecht voor advies." 

Fijne sparringpartner

"De persoonlijke benadering van CTNET is echt een pluspunt. Toen we bijvoorbeeld overstapten op de nieuwe digitale werkplekken, zat een aantal medewerkers drie weken lang bij ons op kantoor om alle vragen direct op te lossen. Bovendien kunnen we altijd terecht bij de servicedesk voor ondersteuning. Eén keer per maand zitten we met een adviseur van CTNET aan tafel en bespreken we hoe dingen lopen, wat er speelt en wat we kunnen verbeteren. Zo kunnen we altijd op korte termijn schakelen. Het is erg fijn om een IT-partner te hebben met oprechte aandacht voor ons bedrijf." 

Mooie voorbeelden van

Thuis in IT