Thialf

Het begon met werkplekbeheer bij Thialf Heerenveen, maar inmiddels verzorgt CTNET het hele netwerkbeheer van de IT-omgeving in het ijsstadion: van de verbindingen en netwerken tot firewalls, werkplekken en de servers.

Vertrouwen, plezier en 100% inzet

"Ik was op zoek naar een partij waar ik alle IT-voorzieningen kon onderbrengen. Natuurlijk ging ik voor de ideale prijs-kwaliteitverhouding, daar voldoet CTNET aan. Toch was dat niet het enige. Ik vind het minstens zo belangrijk dat ik een klik heb met het bedrijf waarmee ik werk. Als IT-partner ben je als het ware mijn verlengstuk; de techniek moet ook blijven draaien als ik er niet ben. Dat kan alleen als er onderling vertrouwen is. Welke medewerker ik ook voor me heb: bij CTNET zet iedereen zich 100% in én dat kan ook nog eens in een ontspannen sfeer."

Samen snel schakelen

"Bij Thialf kan het soms best hectisch zijn. TIjdens evenementen moet je snel kunnen schakelen. Het is fijn dat CTNET op korte termijn bijspringt als het nodig is. Zo hadden we laatst drie uur voor start van een belangrijke ijsrace geen internetverbinding bij de kassa's. Tegelijkertijd stond een tv-ploeg voor mijn neus die allerlei verbindingen nodig had. Een medewerker van CTNET stapte meteen in de auto om te helpen. We hebben op tijd de deuren kunnen openen en de tv-ploeg heeft mooie opnames gemaakt. Dankzij de goede samenwerking heeft niemand iets gemerkt van de hectiek achter de schermen." 

Mooie voorbeelden van

Thuis in IT