Wij gaan ervoor om projecten in zijn volledigheid uit te voeren. In projecten, volledig of als deelproject, is onze werkwijze. Van de inventarisatie van uw behoefte, naar de definitie van de opdracht tot de realisatie en het beheer, naar een continue proces van optimalisatie. Dat is wat wij het liefst samen met u en voor u doen. Daarnaast zijn wij goed in:

Managed Services

Wanneer uw bedrijfsprocessen soepel verlopen, dan kunt u zich concentreren op wat belangrijk is: het succesvol uitoefenen van uw eigen business. Met onze Managed Services nemen wij uw werk uit handen met als doel om een hogere efficiëntie en lagere kosten te realiseren. CTNET biedt hierin verschillende diensten.

Voorbeelden van onze Managed Services zijn:

  • Het beheer van uw netwerk- en telefonie omgeving
  • Het beheer van uw servers en randapparatuur
  • Het beheer van uw kantoorautomatisering

24/7
Wij zorgen voor continuïteit van uw bedrijfsactiviteiten door een proactieve aanpak, de laatste updates van software en beveiliging en monitoren we 24 uur per dag, 7 dagen per week. Dit leidt tot optimale prestaties en potentiële problemen en storingen worden geminimaliseerd.

Supportdesk
Onze supportdesk beantwoordt al uw vragen en lost issues tijdig op. Op afstand (remote support) zijn wij uw helpdesk op locatie. En als hulp ter plekke direct nodig is, zijn wij er voor u. Een kostenbesparende flexibele oplossing waarbij u zelf niet de kosten draagt voor huisvesting en personeel en waarbij u ook buiten kantooruren de voordelen van ondervindt.

Infrastructuur

Met betrekking tot de clouddiensten levert CTNET een combinatie van twee onafhankelijk cloud-infrastructuren (private en public), die uitstekend met elkaar te verbinden zijn.

CTNET
CTNET regelt centrale storage, servers, netwerkcomponenten tot aan werkplekontsluiting voor het transporteren, opslaan, verwerken, beveiligen en beheren van digitale data. Vanaf uw kantoor, vestiging, thuis of op locatie. En biedt cloud, on premise en hybride oplossingen. Afhankelijk van uw vraag bepalen we samen een gewenste invulling voor uw infrastructuur.

Flexibiliteit
Een hybride oplossing, cloud met een ‘on premise’-gedeelte, biedt u de grootste flexibiliteit om uw IT-infrastructuur in te richten. U kiest zelf of de hard- en de software op uw locatie van u of van CTNET zijn. CTNET zorgt voor een naadloze integratie. Alle componenten binnen de hybride oplossing vallen onder de verantwoordelijkheid van CTNET. helder, duidelijk, met maar één aanspreekpunt.

Onze partners
Wij maken gebruik van geavanceerde apparatuur en software van onze partners Cisco, NetApp, EMC, VMware en Microsoft.

Datacenter

CTNET heeft datacentra in Haarlem en in Groningen die voldoen aan kwaliteitsnormen zoals ISO 9001 en 27001, inclusief tier3 specs. Onze datacentra vallen onder de Nederlandse en Europese Privacy Wetgeving. Beide centra beschikken over klimaatbeheersing, automatische brandblussystemen, back-up stroomvoorzieningen en beveiliging.

Flexibiliteit
Wij regelen zorgvuldig en veilig de huisvesting van uw IT-datasysteem, inclusief de communicatieverbindingen in samenwerking met onze partners Ziggo en UPC. CTNET heeft zelf controle over wat er in het datacentrum staat waardoor we onafhankelijk van een leverancier kunnen handelen, de keten volledig zelf in beheer hebben en zelf verantwoordelijk zijn voor de continuïteit van uw bedrijfsprocessen. Onze focus ligt daarbij op 100% beschikbaarheid.

Unified Communications

Unified Communications (UC) integreert allerlei vormen van communicatie over internet. Met een internetverbinding bent u overal bereikbaar en heeft u beschikking over agenda- en e-mailfunctionaliteit, webvergaderen en instant messaging via pc, (mobiele) telefonie en tablets.

Alles op één platform
Een platform voor chatten, bellen en videoconferencing gecombineerd met e-mail en agenda levert een renderende efficiency op door een snellere manier van communiceren. Daarnaast bespaart het kosten doordat communicatie over internet plaatst vindt. Maar ook praktisch gezien werkt het kostenbesparend: door het verbeteren van de bereikbaarheid van uw medewerkers en het verminderen van reistijd en reiskosten.