We zijn op zoek naar IT’ers met lef.

Hou jij van een uitdaging? Heb je passie voor het vak? Ga je voor hoge kwaliteit en continu ontwikkelen? Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou! CTNET zoekt op dit moment initiatiefrijke en leuke IT’ers die zich herkennen in onze kernwaarden passie, uitdaging en meesterschap.

Naast een passend salaris hebben wij jou ook veel te bieden. Wat dacht je van:

  • Een team met enthousiaste collega's die samen gaan voor 100% kwaliteit en plezier.
  • Uiteenlopende klanten en projecten. Van Thialf tot Avebe of museum Belvedere:
    CTNET heeft klanten in alle soorten en maten.
  • Veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en initiatief.
  • Je krijgt veel mogelijkheden om cursussen en trainingen te volgen.
  • Een nuchtere, informele en professionele organisatie waarin passie, uitdaging en meesterschap al jaren zorgen voor een stabiele groei (4 jaar op rij FD Gazellen).
VACATURE

Ervaren Netwerk Specialist (fulltime)

Samen met je collega’s hou jij je bezig met het ontwerpen, beheren en implementeren van de netwerkomgevingen van onze klanten. Je volgt de technische ontwikkelingen op de voet. Ook verzorg je, samen met andere collega’s, de 3e lijns ondersteuning voor onze klanten en ondersteun je je collega’s bij overige vraagstukken.

Bekijk de vacature
VACATURE

IT-Engineer

Ben jij een ervaren IT-Engineer en wil jij graag bij een groeiende organisatie in het noorden van het land werken? Zoek je uitdagende projecten en klanten? Wil je professioneel werken, eigen verantwoordelijkheid pakken en genieten van een biertje met collega’s? Kom dan bij CTNET werken, daar is IT mensenwerk. CTNET is op zoek naar een ervaren techneut met passie voor het vak.

Bekijk de vacature
VACATURE

IT-Business Consultant

Heb je passie voor IT? Hou je van het optimaliseren van bedrijfsprocessen? Ben jij een IT–Business Consultant en wil jij graag bij een groeiende organisatie in het noorden van het land werken? Zoek je uitdagende projecten en klanten? Wil je professioneel werken, eigen verantwoordelijkheid pakken en genieten van een biertje met collega’s? Kom dan bij CTNET werken, daar is IT mensenwerk. We breiden uit met een IT – Business Consultant.

Bekijk de vacature

Carriere bij