Vacature IT-Engineer

CTNET is op zoek naar een IT-Engineer vol passie! Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het verlenen van een optimale service rondom de verschillende diensten die CTNET biedt. Hierbij staat klanttevredenheid hoog in het vaandel.
Als IT-Engineer heb je passie voor IT en nieuwe technologische ontwikkelingen, daarnaast heb je één of meerdere aandachtsgebieden.

Je herkent jezelf in onze kernwaarden passie, uitdaging en meesterschap. We kijken eerst naar jou als persoon, jouw instelling en ambitie. Daarna volgt de kennis.

Wat is jouw passie?

Je bent al je hele leven gefascineerd door technologie, computers en high tech omgevingen. Nog steeds word je blij van nieuwe gadgets. Je voelt je thuis in IT!

Je past bij ons als je klantgericht bent, eigen verantwoordelijkheid durft te nemen en uitdagende projecten en klanten zoekt. Je kunt goed luisteren en de informatie vertalen naar technische oplossingen. Je werkt graag samen met collega’s. Daarnaast ben je niet bang om fouten te maken en wilt je blijven ontwikkelen.

Waar zit jouw meesterschap?

Je werkt en denkt op HBO niveau en hebt relevante ervaring. Je hebt kennis van netwerk architecturen, server, storage en security oplossingen. Daarnaast ken je Windows, SharePoint, Azure en Office 365.

Dan is er een hele lijst van mogelijke software, back-up systemen, tooling, virtualisatie en dergelijke. Dat geloven we voor nu wel.

Durf jij de uitdaging aan? Wij bieden je

Een professioneel team met leuke collega’s. Een omgeving waarin je blijft ontwikkelen, vertrouwen krijgt, fouten kunt maken en eigen verantwoordelijkheid pakt. Leuke collega’s in een professioneel team. Een net salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Ruimte om cursussen en trainingen te volgen. Een nuchtere,

informele en professionele organisatie waarin passie, uitdaging en meesterschap al jaren zorgen voor een stabiele groei (4 jaar op rij FD Gazellen). En tenslotte met regelmaat een gezellige borrel met elkaar.

Hoe nu verder?

Ben je enthousiast? Schrijf dan een motivatie naar jobs@ctnet.nl. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Edwin (06 5372 3114).

Interesse? Mail naar jobs@ctnet.nl