Accountmanager (32/40 uur)

Ben jij altijd degene in de groep die het liefst met iedereen een gesprekje aanknoopt? En weet jij altijd weer nieuwe kansen te spotten? Dan ben jij wellicht de accountmanager die wij zoeken. Als Accountmanager draag jij de verantwoordelijkheid voor zowel het werven en door-ontwikkelen van klanten, zowel nationaal als internationaal. Binnen CTNET ben jij het gezicht dat voorop staat.

We zijn op zoek naar een gedreven Accountmanager die excelleert in het onderhouden van relaties en tevens een 'new business' mentaliteit bezit. De ideale kandidaat is een ondernemend persoon die uitblinkt in het beheren en uitbreiden van klantrelaties. Jouw hoofddoel is om de diensten van CTNET succesvol aan de man te brengen. Hierbij neem je het initiatief in het ontwikkelen van nieuwe marktsegmenten die je veelbelovend acht voor onze organisatie.

Je talent ligt in het begrijpen van de behoeften van de klant. Dit bereik je door diepgaand inzicht te krijgen in zowel de markt als de bedrijfsdoelstellingen van de klant. Als Account Manager ben je van begin tot eind verantwoordelijk voor de klant, van het opstellen van offertes tot het afhandelen van de laatste factuur. Het gaat dus verder dan alleen verkopen - jouw verantwoordelijkheid beslaat de gehele klantreis.

Werken bij...

CTNET is een vooraanstaande ICT-dienstverlener met een sterke focus in Noord Nederland. We zijn gespecialiseerd in het leveren en beheren van infrastructuur en Clouddiensten. Met een uitgebreid scala aan diensten fungeert CTNET als de externe IT-afdeling voor haar klanten. CTNET staat bekend om haar professionele en persoonlijke aanpak, gekenmerkt door een prettige en open bedrijfscultuur. Wij zetten altijd nét dat stapje extra voor onze klanten, anytime.

Bij ons kun je rekenen op ruimte voor persoonlijke groei en initiatief. Wij luisteren graag naar jouw wensen en behoeften en vinden het geweldig als we jou kunnen zien groeien. Als jij blij bent in je werk, dan zijn wij dat ook.

Dit ben jij...

Voor deze rol zoeken we iemand die echt goed is in sales, maar dit op een menselijke manier kan. Het is een pré als je kennis van de markt hebt en over een uitgebreid netwerk in de ICT beschikt. 

Daarnaast heb je bij voorkeur ook:

 • Minimaal 5 jaar ervaring met de verkoop van (Managed) diensten en projecten;

 • HBO+ werk- en denkniveau;

 • Een ondernemende geest waarmee je kansen in de markt herkent en deze vertaalt naar strategische initiatieven;

 • Een bevlogen mentaliteit, bent een zelfstarter en heb je een natuurlijke drang om resultaten te bereiken en veranderingen te realiseren;

 • Het vermogen om mensen te verbinden, zowel in de samenwerking met klanten als in projectteams.

Maar, ook als je niet aan alle bovenstaande punten voldoet komen we graag met je in contact! Laten we samen kijken welke plek in onze organisatie bij jou past. 

Dit bieden
we jou...

Werken bij CTNET is natuurlijk al hartstikke leuk, maar we belonen je daar ook graag voor. Zo kun je in ieder geval rekenen op het volgende:

 • Eigen initiatief staat hoog in het vaandel. Initiatieven die bijdragen aan het resultaat worden gewaardeerd en beloond;

 • Ook niet onbelangrijk, CTNET is een organisatie met een platte bedrijfsstructuur;

 • Veel verantwoordelijkheid met bijhorende bevoegdheden;

 • Marktconform salaris;

 • Je maakt deel uit van - een gedreven team met een leuke werksfeer;

 • Goede opleidingsmogelijkheden;

 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een pensioenregeling een leaseauto, laptop en een smartphone;

 • Door persoonlijke begeleiding en coaching werken we samen aan jouw ambities;

 • De standplaats van de functie is Heerenveen/Groningen en er kan hybride gewerkt worden.

Uiteraard zijn wij op zoek naar de kandidaat die het meeste aansluit bij bovenstaand profiel. Voldoe jij nou niet helemaal aan de gestelde eisen, maar ben jij ervan overtuigd dat wij voor jou moeten kiezen? Laat het ons dan vooral weten.

En nu?

Ben jij de Accountmanager die wij zoeken neem dan contact op met Edwin Blaauw via het telefoonnummer: 06-53723114 en via mail e.blaauw@ctnet.nl 

Je kunt ook contact opnemen met Jan Hendrik Smit via het telefoonnummer 06-51484186 of via mail j.h.smit@ctnet.nl