Vacature
IT-Customer Support Engineer

CTNET is op zoek naar een IT–Customer Support Engineer! Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het oplossen van technische en ICT-gerelateerde problemen van klanten. Dit doe je vanaf de skilled helpdesk van CTNET die de kern van onze dienstverlening vormt. Daarnaast adviseer je de klanten actief en draag je zorg voor het goed functioneren van CTNET oplossingen bij klanten. Je herkent jezelf in onze kernwaarden passie, uitdaging en meesterschap. We kijken eerst naar jou als persoon, jouw instelling en ambitie. Daarna volgt de kennis.

Wat is jouw passie?

Je past bij ons als je klantgericht bent, goed kunt luisteren en technische problemen oplost. Je neemt initiatief om de klantproblemen voor te zijn en hiermee klanttevredenheid waarborgt. Complexere problemen los je samen met tweedelijns collega’s op. Je vindt het leuk om technische problemen te doorgronden en dit samen met de klant of collega’s op te lossen. Als kind was je al veel met computers, applicaties en gadgets in de weer. Dus thuis in IT!

Waar zit jouw meesterschap?

Je werkt en denkt op MBO4 niveau. Je snapt IT, de systemen, performance en processen. Je hebt analytisch vermogen, durft door te vragen en lost problemen snel op. Je doorziet fouten in het systeem en menselijke missers. Je kunt goed communiceren en bent in staat klanten te helpen door goed te luisteren en de technische oplossing toe te lichten.

Durf jij de uitdaging aan? Wij bieden je

Een professioneel team met leuke collega’s. Een omgeving waarin je blijft ontwikkelen, vertrouwen krijgt, fouten kunt maken en eigen verantwoordelijkheid pakt. Leuke collega’s in een professioneel team. Een net salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Ruimte om cursussen en trainingen te volgen. Een nuchtere, informele en professionele organisatie waarin passie, uitdaging en meesterschap al jaren zorgen voor een stabiele groei (4 jaar op rij FD Gazellen). En tenslotte met regelmaat een gezellige borrel met elkaar.

Hoe nu verder?

Ben je enthousiast? Schrijf dan een motivatie naar jobs@ctnet.nl. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Henk Jan (06 5491 4171) of Edwin (06 5372 3114).

 

Interesse? Mail naar jobs@ctnet.nl