Projectleider ICT (32/40 uur)

Heb jij je agenda altijd op orde en vergeet jij geen enkele verjaardag? Dan ben jij de projectleider die wij zoeken! Als projectleider bij CTNET ben je verantwoordelijk voor de begeleiding en coördinatie van projecten. Dit zijn projecten op ICT gebied; denk aan de uitrol van server-, werkplek- of datanetwerken (of een combinatie daarvan).

Het leuke aan de rol van projectleider bij CTNET is dat het altijd gaat om een veelzijdigheid aan projecten. Van klein tot groot, van eenvoudig tot complex. Wel is zeker dat je altijd meerdere projecten tegelijk onder je hoede hebt en dat de uitvoering hiervan in nauwe samenwerking gaat met jouw collega’s van team projecten én uiteraard onze contactpersonen bij de klant. Zo werk je altijd samen met een diverse groep.  

Je bent verantwoordelijk voor de bijbehorende administratie en het bewaken van de interne processen. Denk hierbij aan een zorgvuldige planning, voorbereiding en oplevering van meerdere projecten tegelijk. Ook zorg je voor budgetbewaking voor jouw projecten. Door de veelzijdigheid aan opdrachten en omdat de wensen van de klant regelmatig maatwerk vereisen, is geen dag hetzelfde. Je gaat voor resultaat en wilt het liefst de klantverwachting overtreffen. Kortom: een veelzijdige rol waarin jij de spil bent tussen klant en team. 

Het team...

Jouw plek in de organisatie is in het team projecten. Dit team bestaat op dit moment uit een teammanager en 7 vaste engineers. Je werkt bovendien samen met de andere teams binnen CTNET (zijnde sales en operations) om bijvoorbeeld tijdelijk extra capaciteit beschikbaar te krijgen, een project kick-off te organiseren en om het project (na uitvoering) over te dragen aan de beheerorganisatie. We zijn een gezellige club ICT-professionals die graag werk en plezier combineren. 

Werken bij...

CTNET is een vooraanstaande ICT-dienstverlener met een sterke focus in Noord Nederland. We zijn gespecialiseerd in het leveren en beheren van infrastructuur en Clouddiensten. Met een uitgebreid scala aan diensten fungeert CTNET als de externe IT-afdeling voor haar klanten. CTNET staat bekend om haar professionele en persoonlijke aanpak, gekenmerkt door een prettige en open bedrijfscultuur. Wij zetten altijd nét dat stapje extra voor onze klanten, anytime.

Bij ons kun je rekenen op ruimte voor persoonlijke groei en initiatief. Wij luisteren graag naar jouw wensen en behoeften en vinden het geweldig als we jou kunnen zien groeien. Als jij blij bent in je werk, dan zijn wij dat ook.

Dit ben jij...

Jij bent klantgericht en je kunt goed prioriteiten stellen. Door een proactieve instelling weet je de klantverwachtingen te managen en houd je volledige controle op de lopende projecten. Een strakke projectplanning en coördinatie kunnen we aan jou toevertrouwen. Daarnaast is het fijn als je gevoel hebt voor techniek en je bekend bent in de wereld van ICT. Met jouw communicatieve en organisatorische vaardigheden hou je alles onder controle. En het is natuurlijk fijn als je leergierig bent en je nieuwe systemen snel onder de knie hebt.

Daarnaast zoeken we iemand die:

 • Beschikt over een HBO werk- en denkniveau met een relevante opleiding;

 • Ervaring heeft met de rol van projectleider bij implementaties van werkplek omgevingen en/of datanetwerken;

 • Ervaring heeft met het organiseren en leiden van ICT-projecten. Daarbij is het in bezit zijn van een vakgerichte opleiding (zoals bv. Prince2) een pré;

 • Goed is in het analyseren van de behoefte van klanten en gebruikers en weet deze te vertalen naar oplossingen;

 • Flexibel, proactief, enthousiast, servicegericht en ondernemend is;

 • Een echte teamplayer is en het leuk vindt om samen met een groep een vooraf vastgesteld doel te behalen;

 • Beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;

 • Ervaring heeft met vakgerichte tooling en administratieve applicaties, zoals bijvoorbeeld Topdesk, MS Project en MS Teams.

Maar, ook als je niet aan alle bovenstaande punten voldoet komen we graag met je in contact! Laten we samen kijken welke plek in onze organisatie bij jou past. 

Dit bieden
we jou...

Werken bij CTNET is natuurlijk al hartstikke leuk, maar we belonen je daar ook graag voor. Zo kun je in ieder geval rekenen op het volgende: 

 • Eigen initiatief staat hoog in het vaandel. Initiatieven die bijdragen aan het resultaat worden gewaardeerd en beloond;

 • Ook niet onbelangrijk, CTNET is een organisatie met een platte bedrijfsstructuur;

 • Veel verantwoordelijkheid met bijhorende bevoegdheden;

 • Marktconform salaris, passend bij jouw ervaring en leeftijd;

 • Deel uitmaken van een gedreven team waar samenwerken en een goede werksfeer hoog in het vaandel staat;

 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een pensioenregeling, een leaseauto, fietsregeling, laptop en een smartphone.

 • Alle ondersteunen bij jouw ontwikkeling met verschillende middelen, zoals een persoonlijk opleidingsplan op maat;

 • Door persoonlijke begeleiding en coaching werken we samen aan jouw ambities;

 • Een fulltime dienstverband (32 tot 40 uur);

 • De standplaats van de functie is Heerenveen/Groningen en er kan hybride gewerkt worden.

En nu?

Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Neem dan contact op met Arjan Beugelsdijk, onze teammanager projecten. Hij is bereikbaar via het telefoonnummer: 06-82441925 of via mail a.beugelsdijk@ctnet.nl.

Je kunt voor algemene vragen ook contact opnemen met Jan Hendrik Smit via het telefoonnummer 06-51484186 of via mailj.h.smit@ctnet.nl.