Verhuizing: nieuw thuis in Groningen

Naast ‘Thuis in IT’ voelen we ons als CTNET ook heel erg thuis in Groningen. Vandaar dat we een paar jaar geleden naast onze hoofdvestiging in Heerenveen ook een kantoor in Groningen hebben geopend.

Het eerste kantoor in Groningen zat aan De Bunders 1 in Groningen in het pand waarin ook BytesNet is gevestigd. Vanuit deze locatie hebben we onze relaties verder uitgebouwd. Al snel werd dit kantoor met twee werkplekken te klein. Al helemaal toen we vorig jaar juni er zes enthousiaste collega’s bij kregen. Deze medewerkers werkten allemaal vanuit de omgeving Groningen.

Een extra locatie aan de Paterswoldsweg 806 zorgde ervoor dat ook al onze nieuwe Groningse collega’s een werkplek hadden. Maar nu? Nu willen we met ons gehele Groningse team bij elkaar zitten en klanten ontvangen op één vaste locatie. Scheelt reistijd, wel zo duurzaam, en veel dichter bij onze nieuwe klanten in Groningen. Per 1 juni 2023 kun je ons daarom vinden in ons nieuwe kantoor aan de Hoofdweg 290 in Paterswolde. Uiteraard blijft onze hoofdvestiging in Heerenveen, aan de Herenwal 36 ook bestaan.

De komende weken gaan we aan de slag in het nieuwe kantoor om het helemaal eigen te maken. Als alles op zijn plek staat en we ons écht thuis voelen, dan gaan we de verhuizing natuurlijk met jullie vieren!

CTNET BV
Hoofdweg 290
9765CN Paterswolde